۸ قانون استفاده از لباس زیر
۸ قانون استفاده از لباس زیر را مورد بررسی قرار می دهیم
پوشیدن شورت و سوتین یه روتین همیشگی تو زندگی ما خانم هاست اما این موضوع چیزی نیست که خیلی از خانم ها با آگاهی انجامش بدن. اجازه بدید چند تا مثال بزنم که ثابت میکنه در مورد لباس های زیرمون اطلاعات دقیقی نداریم:
میدونید کدوم پارچه برای سلامت پوست مناسبه؟
یا اینکه تاریخ انقضا یک شورت چه مدته؟
چطور باید لباس زیرمون رو بشوریم؟
ما کلی تحقیق کردیم و حسابی مقالات بهداشتی رو زیر و رو کردیم تا اینکه بالاخره به هشت تا قانون حیاتی رسیدیم. تو ادامه مطلب با ما همراه باشید:
۱. تاجای ممکن از الیاف طبیعی استفاده کنید، به خصوص نخ پنبه
از ۸ قانون استفاده از لباس زیر احتمالا این قانون اول رو بارها شنیدید، اما با وجود این همه استایل ها و پارچه های مختلف برای شورت ها ارزشش رو داره که دوباره این نکته رو تکرار کنیم: لباسی زیری رو تهیه کنید که از نخ پنبه تهیه شده اما چرا؟ لباس زیر نزدیکترین لباس به اندام های جنسی ما هستند که یکی از حساس ترین بخش بدنه که نیاز به مراقبت و توجه زیادی داره و باید از پارچه های مناسبی برای تهیه لباس زیر استفاده بشه و لطیف ترین و مناسب ترین بافت رو کدوم پارچه داره ؟ بله درسته نخ پنبه . پارچه های نخ پنبه مزایای دارن از جمله: کنترل کننده رطوبت پوست، عایق بدن تو گرما و سرما، ضدحساسیت، نرم و لطیف و دوام بالا.
میدونیم که واژن به طور طبیعی ترشحاتی داره که که این ترشحات کار های ضروری زیادی میکنن و برای سلامت مفید هستن از جمله این فواید میتونیم به ضد عفونی کردن ناحیه واژینال اشاره کنیم. ولی باید به این نکته توجه کنیم که این ناحیه نباید بیش از حد مرطوب باشه به همین دلیل به لباس زیری نیاز داریم که این رطوبت رو بخودش جذب کنه و ناحیه تناسلی رو خشک و خنک نگه داره که شورت های نخ پنبه تو زمینه عالی عمل میکنند اما الیاف مصنوعی مثل اسپندکس(نوعی پارچه که در لباس شنا استفاده میشه) جلوی جریان هوا رو میگیرن و در عوض مانع خروج گرما و رطوبت میشن و یک محیط تولید مثل بسیار مناسب برای فعالیت باکتری های مخمری رو ایجاد میکنن.
۲. تعویض روزانه لباس زیر
به نظر میرسه اغلب ما هر روز یک لباس زیر عوض میکنیم و قبلی رو میشوریم اما این کار همیشه ضروری نیست. به گفته پزشکان اشکالی نداره که ما یک شورت رو برای دو دوز یا حتی کمی بیشتر بپوشیم اما حتما باید به این نکته دقت کنیم که این درصورتی ممکنه که ما زیاد عرق نکرده باشیم و زیر پوش ما ترشحات زیادی رو جذب نکرده باشه .خیلی از خانم ها از ترشحات زیاد واژن شکایت دارن و برای حل این مشکل از پد های بهداشتی استفاده میکن.
بهترین و ایمن ترین راه حل برای ترشحات زیاد استفاده از شورت های نخیه و هیچ اشکالی نداره که تو یک روز چند بار لباس زیر رو عوض کنید. و یکی از ۸ قانون استفاده از لباس زیر شستشوی لباس زیر است و در مورد شستن شورت ها اصلا به فکر صرفه جویی نباشید و بعد از هر بار استفاده اون ها رو بشورید.
۳. شب ها بدون لباس زیر بخوابید
در مورد این که آیا بدون لباس زیر خوابیدن خوبه یا نه بحث های زیادی شده اما برای خانم هایی که واژن سلامتی دارن هر دوی این حالت ها خوبه. ولی برای خانم هایی که دچار عفونت شدن نپوشیدن لباس زیر در شب مزایایی داره. خوابیدن بدون لباس زیر باعث میشه در ناحیه واژن هوا جریان داشته باشه و رطوبت کم بشه و این عوامل باعث از بین رفتن محیط مناسب رشد باکتری ها میشه. اگه حس برهنه خوابیدن رو دوست ندارید میتونید به جای شورت از شلوار های گشاد استفاده کنید.
۴. زمانی که ورزش میکنید لباس زیر مناسب بپوشید
این که موقع ورزش از شورت استفاده بکنیم یا نه یه انتخاب شخصیه اما اگر شما از لباس های ورزشی استفاده میکنید که یک نوار مخصوص برای جذب رطوبت دارن لازم نیست از شورت استفاده بکنید. اگر انتخاب شما اینه که موقع ورزش از شورت هم استفاده کنید باید به این نکته توجه داشته باشید که شورت کاملا اندازه باشه چرا که یک شورت گشاد باعث آسیب به پوست میشه یکی از ۸ قانون استفاده از لباس زیر است.
۵. شورت های تانگ برای سلامتی ضرری ندارن
همیشه تصور بر این بوده که شورت های تانگ برای سلامت ناحیه واژن خوب نیستن، اما مطالعات هیچ نشونه ای از این که شورت های تانگ باعث عفونت قارچی،عفونت باکتریایی و عفونت ادرار میشن نشون ندادند. یک تحقیق در سال 2005 مستقیما اثرات استفاده از شورت های تانگ و جی استرینگ رو بررسی کرد و در این آزمایش ثابت شد که نوع شورت هیچ تغییری در محیط رشد باکتری های ایجاد نمیکنه. نوع و استایل لباس زیر هیچ تاثیری بر روی pH محیط واژن، محیط رشد باکتری ها و رشد باکتری های هوازی نداره.
در تحقیقی که در اخیرا صورت گرفته نتایج نشون دادن تاثیر استفاده از شورت های تانگ بر میزان عفونت های قارچی،باکتریایی و عفونت ادرار بوده موجب هیچ کدوم از این بیماری ها نمیشه. اما نقص رعایت بهداشت در رفتار های جنسی باعث به وجود اومدن این بیماری ها بشوند . نتیجه ی ازمایشی که در مورد تاثیر دوش گرفتن بر میزان عفونت های باکترایی بود اثبات کرد . حمام روزانه احتمال ابتلا به عفونت های باکتریایی رو اندکی کم میکنه. اما نوع پارچه لباس زیر، پد های بهداشتی یا تامپون ها تاثیری در ابتلا دارند.
۶. برای شستشو لباس زیر از صابون و شامپو بچه استفاده کنید
۸ یکی از قانون استفاده از لباس زیر این است که مهم نیست که شما از چه مدل لباس زیری استفاده میکنید باید به نحوه شستشو و نگهداری توجه ویژه ای کنید . البته این به خاطر خود شورت ها نیست بلکه دلیلش اینه که شورت ها مدت طولانی با حساس ترین نقطه بدن در ارتباط هستن. چون هر ماده شیمایی ممکنه باعث آسیب و حساسیت بشه.
چند تا توصیه مفید برای بهداشت بهتر لباس زیر:
–خشک کردن شورت ها در مقابل آفتاب و اتوکشی اون ها باعث میشه تعداد باکتری هایی که از طریق لباس شویی به بافت پارچه چسبیدن کم بشه.
– لباس زیر افراد بیمار خانواده یا هم اتاقی رو همراه هم نشورید . لباس زیرتون رو همراه با باقی لباس ها نشورید همون طور که قبلا هم گفتیم . داخل ماشین های لباس شویی شمار قابل توجهی باکتری وجود داره .
– اگر عفونت باکتریایی دارید لباس زیرتون رو همراه لباس های دیگه نشورید. این خیلی مهمه که افرادی که عفونت باکتریایی دارن شورت ها شون رو جدا بشورن . با این کار تعداد باکتری ها تا حدودی کنترل میشه و میزان آلودگی کم میشه.
–به طور کلی اگر ممکنه لباس زیر رو جدا بشورید . و اگر محلفه و لباس ها با آب دهان و بینی، خون، ادرار و استفراغ یا موارد دیگه آلوده شود . بهتر است که اول اون قسمت کثیف تر رو با دست بشورید . بعد همراه باقی لباس ها در ماشین لباسشویی بندازید.
نکته : قبل از اینکه لباس های زیر رو در لباس شویی بشویید . نصف لیوان مایع سفید کننده رو با آب گرم مخلوط کنید و اجازه بدید لباس شویی یک دور بدون لباس کار کنه. البته بگم که این مورد خیلی ضروری نیست .
۷. به تاریخ انقضا لباس زیرت دقت کن
بعضی از ازمایش ها ثابت کردن که حتی در تمیز ترین لباس زیر ها هم ۱۰,۰۰۰ باکتری زنده وجود دارد . تنها دلیلی که تعویض شورت رو ضروری میکنه باکتری ها نیستن و دلیل مهم دیگه وجود مدفوع در بافت پارچه است. دور انداختن سالانه لباس های زیر به محیط زیست آسیب می زند . پس اگر شما میدونید که عفونت قارچی یا باکتریایی ندارید و شورت ها تون رو خوب نگهداری کردید . لازم نیست که هر سال اون ها رو دور بندازید. اما اگر عفونت باکتریایی دارید یا یک سری علائم نامطلوب دیگه دارید .
۸. لباس زیر روی مود شما تاثیر میذاره
اما یک شورت و لباس زیر تاثیر زیادی روی احساس شما از خودتون داره. در یک تحقیقی ۲۵ درصد از خانم ها بیان کردن . که لباس زیر های گشاد و قدیمی و لباس زیر های غیر جذاب روی مودشون تاثیر منفی داشته. از طرف دیگه ۴۷ درصد شرکت کننده ها بیان کردند . قدرت لباس زیر های خودتون رو دست کم نگیرید و فکر نکنید چون کسی اونا رو نمیبینه لازم نیست که زیبا باشن. اگر بعضی روز ها احساس کردید حالتون خوب نیست از این ترفند یادتون باشه و از این قدرت مخفی تون استفاده کنید .
دیدگاهی ثبت نشده است